TEniko023

Sziasztok!
Tóth Enikő vagyok, fotográfus.

Gyerekkorom óta mindig én voltam a család fotósa, és amikor először a kezembe vettem 2017-ben egy komolyabb tükörreflexes fényképezőgépet, tudtam, hogy nekem szükségem van egy ilyenre. Svájcban voltam ekkor, és magával ragadott a gyönyörű táj, és azok a csodás képek, amiket ezzel a géppel lehetett készíteni.

Miután hazajöttem, hamarosan be is szereztem egyet, aztán elkezdtem fotózgatni mindenfélét. Eleinte autodidakta módon tanultam, majd elvégeztem egy OKJ-s fotográfus képzést a Focus-nál.

Ezután számos workshopon vettem részt, különböző témákban (esküvő, újszülöttfotózás, kutyafotózás), melyeken jobbnál jobb fotósoktól tanulhattam, illetve volt egy fantasztikus mentorom, akinek nagyon sokat köszönhetek.

Kedvenc témáim a kismama-, családi-és párfotók, illetve nagyon szeretem az egyéni fotózásokat is. Szeretem az érzelmeket megörökíteni a képeimmel. 🙂

Leginkább Budapesten vállalok fotózásokat. Ha tetszenek a munkáim, és szeretnétek magatokról / családotokról hasonló fényképeket, szeretettel várlak Titeket. 🙂

Keressetek bizalommal!